top of page

De wereld is een dorp

Ik hou van technologie. Het stelt me in staat om vanachter mijn bureau contact te maken met de hele wereld. Vorige week leek het wel een reis rond de wereld.


Over de hele wereld Naast mijn reguliere meetings in Nederland, ging ik naar New York om onze internationale expansie te bespreken, naar Egypte en Spanje voor Quaning-sessies, naar Ierland om mijn scherm te delen met een Apple-dame om de problemen met mijn settings op te lossen, naar Oostenrijk om onze Oostenrijkse zakenpartner te ontmoeten en naar Portugal om bij te praten met mijn broer en schoonzus die daar in de winter verblijven.


Technologie De wereld wordt steeds meer een dorp, een wereld zonder grenzen. Technologie breekt de oude en vertrouwde grenzen in rap tempo af terwijl er nieuwe grenzen worden gecreëerd. Naast globalisering kiezen we ook massaal voor het lokale. We willen groot én klein. Via internet contact met de hele wereld en ook naar de groenteboer in de buurt die seizoensgroente van de boer om de hoek verkoopt.


Menselijke schaal We willen de wereld in zijn geheel, maar ook de menselijke schaal. Internet en techniek maken beiden mogelijk en bieden unieke kansen. Het is aan ons om ze te pakken en ons leven met vertrouwen te verrijken.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page