top of page

De onzichtbare wereld zichtbaar gemaakt


Ik ging een beetje shaky naar huis, maar ik voelde meteen dat ze gelijk had. Blijkbaar had ik talenten als sensitiviteit en intuïtie. Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan. Ik 'moest' wel.

Ik kon het gewoon

Blijkbaar stond er iets in mij ‘aan’, het moest nu meteen gebruikt worden. En blijkbaar kon ik dat gewoon. Achteraf gezien logisch, het is een talent! Het was alleen al die tijd verborgen geweest. Dus bleef het op mijn deur kloppen, sterker en sterker, om me te laten weten dat het er was. Het enige wat ik hoefde te doen, was het gebruiken. Maar ik bleef de signalen negeren….

Meters maken Ik ben in ieder geval begonnen met het maken van meters, heb ervaring opgedaan. Ik heb vanaf minuut 1 mogen werken met professionals. Ik zag dat als een praktische master-student opleiding. Superfijn dat ze hun ervaring met mij wilden delen. Regressies, magnetiseren, werken met energieën die nog op plekken waren waar ze al vertrokken hadden moeten zijn, en al het andere dat op dat gebied gedaan kan worden, zodat mensen in pure verbinding met zichzelf zijn.

Kennis Prachtig werk, maar... ik wilde weten wat ik aan het doen was. Ik wilde woorden geven aan wat uit dat onzichtbare deel van onze wereld kwam. Ik wilde de theorie en kennis hebben die uitlegden wat ik aan het doen was. Op een gegeven moment begon mijn nieuwsgierigheid (ja ook een talent) mij tot een theoretische studie te drijven. Dus ja, ik ging weer de klas in, ik vond het geweldig. Net zoals ik graag onderzoek, mijn eigen ideeën vorm, ontwikkel, test en verbeter. Zolang er maar iets uitkomt dat logisch is en mensen helpt om zichzelf te leren kennen en echt (nog beter) te zijn.

12 dimensies Toen ik op zoek was naar een model dat de lagen in onze wereld weergeeft, kwam ik de 12 dimensies van de Duitse theoretisch natuurkundige Burkhard Heim tegen. Wij, Heim en ik, hebben iets gemeen: onze diepgewortelde fascinatie en onderzoeksdrang op het gebied van mensen en hun invloed op hun omgeving. Dat maakt dat ik zijn model, met mijn interpretatie, met nog meer plezier en dankbaarheid gebruik, elke keer als ik die dimensies en hun interactieve werking uitleg.


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page